Moto-Fun Tremerie, 3 generaties lang Honda specialist

 

 

De motorgarage te Kortrijk werd opgericht door Georges Tremerie in 1965 en is reeds 3 generaties lang gespecialiseerd in herstellingen & onderhoud van het volledige Honda gamma van 50 tot 1800cc, en staat al jaar en dag garant voor een perfecte service, de Honda passie wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen! Bij ons is elke Honda welkom, om het even waar u jouw machine ook kocht.

 

Honda is de grootste motorfabrikant ter wereld waar kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en dienst naverkoop de hoogste prioriteit zijn. Dit is eveneens ons streefdoel. Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen bij ons te Kortrijk. Onze servicedienst staat voor u klaar!

 

Wij werken dan ook uitsluitend met originele HONDA onderdelen. Enkel en alleen als U dat wenst, of als een onderdeel niet meer leverbaar is kunnen we ook voor een alternatieve oplossing zorgen.

 

 

   

 

 

Kleine werkzaamheden zoals onderhoud, bandenwissel of remmen vervangen vormen geen probleem, in onze zithoek wacht u in alle rust terwijl u geniet van een lekkere kop koffie!

                            

Om uw Honda nog beter uit te rusten bieden wij u ook een zeer ruim assortiment merk accessoires aan.

 

   

 

 In onze vernieuwde werkplaats wordt uw Honda met veel zorg behandeld. U kan dus met alle vertrouwen uw machine bij ons onder handen laten nemen. Wij doen ons best om zo goed, zo snel, en zo correct mogelijk te werken voor onze klanten. 

 

  

 

Wij zijn tevens officieel MOTUL center

 

 

 
Ook voor de beste grip bent u bij ons aan het juiste adres!