jouw honda op onze website

Bracht jouw Honda je ooit naar een adembenemende bestemming die in je geheugen gegrift staat? Heb je deze ook digitaal vastgelegd? Stuur dan als de bliksem jouw foto met gegevens van de locatie & jouw naam naar motofun@tremerie.be en wordt moto-foto op onze website! Succes!

 

Spanje (inzending : Pascal & Felix uit Kortrijk)

Dominique & Felix trokken met hun Africa Twin & Africa Twin Adventure Sports, beiden uitgerust met DCT naar het zonnige en rustige Catalonië.

  

 

Noordkaap (inzending : Pascal uit Drongen)

Ik ben met de Africa Twin naar Noorwegen gereden tot op de Noordkaap. Een flinke 8400km. Heel tevreden met de Africa Twin uitgerust met DCT! Bedankt voor de service! 

Groeten Pascal 

 

Frankrijk, La Routes Des Grandes Alpes (inzending : Jan & Dominique uit Roeselare)

We zijn hier op weg naar de top van de machtige Col d'Izoard. Na een pauze om wat foto’s te nemen maak ik me weer klaar om de volgende reeks super- bochten aan te vallen met het Fireblade-scheurijzer. Let op de fenomenale bochten, het prima asfalt, het prachtige weer en dito omgeving en dan weet je : moto rijden in deze omstandigheden is hemels !

 

Italië, Dolomieten (inzending : Jan Demeulemeester uit Roeselare) 

Met mijn Crosstourer trok ik in 2012 op reis richting de Italiaanse Dolomieten. De foto nam ik op de Pordoipas (Italiaans : Passo Pordoi), deze vormt de verbinding tussen het Valle di Fassa en het dal van de Cordevole. Tevens loopt over de Pashoogte de grens tussen de Italiaanse regio's Trentino-Alto Adige. Toen ik vroeger met mijn 2 cilinder de haarspeldbochten moest ronden was het werken geblazen, nu met die beresterke en 'romige' V4 is het Genieten met een hoofdletter!

 

Ronse (K.T. uit Heule)

Offroad met de Crosstourer, wat zijn naam al doet vermoeden, 'Cross'-tourer, een machine die snakt naar modderhappen en zandstuiven!!!

 

Oostenrijk (inzending : Bruno Lampaert uit Roeselare)

De Großglockner is met een hoogte van 3798 meter de hoogste berg van Oostenrijk, gelegen in de Hohe Tauern. De Crosstourer voelt er zich opperbest in de vele haarspeldbochten en met z'n beresterke koppel sleurt hij zich er overal met het grootste gemak doorheen! 

 

Noorwegen (inzending : Jean-Luc Bostyn uit Ieper)

Met de motor en enkele leden van HRA naar de Poolcircel getrokken. Deze foto genomen onderweg bij een meer in Noorwegen.

 

Zwitserland, Lukmaniërpass met Varadero (Kevin uit Kortrijk)

De Lukmaniërpass is met zijn 1914m één van de laagste passen in de Zwitserse Alpen. Je kan er goed off-road rijden langs het meer! Het is de scheidingsgrens tussen het Italiaanse en Retromaanse taalgebied. De Lukmaniërpas is een natuurpark van nationale betekenis en kenmerkt zich door alpenweiden, moerasen en naaldbossen met arven en lariksen. Ondanks het graven van de St-Gotthardtunnel in 1880 blijft de Lukmaniërpass één van de drukste passen van Zwitserland, omdat het een gemakkelijke verbinding blijft van Graubunden naar Ticino.